Polica privatnosti & kolačići

Mi u Moto55 Racing Teamu težimo pružiti vam najbolje internetsko iskustvo prilikom posjete našoj stranici. Kako bismo to postigli, koristimo svoje i standardne kolačiće trećih strana radi prikupljanja podataka o vašem online ponašanju prilikom korištenja internetske stranice istovremeno prateći učestalost vaših posjeta. Također, koristimo kolačiće prve strane koji prate posjetiteljeve korake kada ispunjava formulare, puni košarice u online trgovini. Podaci koje prikupljamo su anonimni i ne sadrže identifikacijske podatke o pojedincu, osim u slučaju da nam pružite vaše podatke ispunjavanjem obrasca, prijavom za primanje obavijesti koje se šalju putem elektroničke pošte ili neke druge usluge dostupne na internetskoj stranici. Ako ne prihvaćate ovu Politiku, molimo da ne koristite internetsku stranicu.

Što pratimo

Za prikupljanje vaših osobnih podataka na internetskim stranicama koristimo nametljive kolačiće:

  • Prve strane koji prate posjetiteljeve korake kada ispunjava formulare, puni košarice u online trgovinama.
  • Za kolačiće koji pomažu pri identificiranju tj. čija je uloga prepoznati korisnika koji se ponovo logirao.
  • Za kolačiće koji prepoznaju napade na identifikaciju.
  • Za kolačiće koji spremaju tehničke podatke kada se reproducira video ili audio sadržaj.

Također, koristimo standardne kolačiće trećih strana, kao što je Google Analytics, tipične za ovu granu djelatnosti, kako bismo pratili vaše online ponašanje i dobili statističke podatke na agregiranoj razini na sljedeći način:

  • Pratimo broj posjeta internetskoj stranici, porijeklo svakog posjetitelja (tj. internetsku stranicu koju ste posjetili prije naše stranice) i kamo pojedini posjetitelj odlazi nakon korištenja internetske stranice (tj. internetsku stranicu koju posjećujete nakon odlaska s naše stranice).
  • Kolačić se pohranjuje na vašem uređaju na razdoblje ne duže od dvije (2) godine i povezan je s vašom IP adresom. Kolačići su male tekstualne datoteke (text files) koje vaš pretraživač pohranjuje na vašem uređaju. Oni nam omogućuju da saznamo vraćate li se na internetsku stranicu.

Kako upravljati kolačićima

Ako ne želite da pomoću kolačića pratimo informacije, možete podesiti vaš pretraživač da odbija kolačiće. U tom slučaju, molimo poslužite se uputama za korisnike vašeg internetskog pretraživača radi informiranja o brisanju i odbijanju kolačića. Napominjemo da odbijanje kolačića može utjecati na vaše korisničko iskustvo na internetskoj stranici i onemogućiti vam korištenje određenih funkcija i usluga koje su na njoj dostupne.

Kolačići trećih strana

Prilikom korištenja internetske stranice možete uočiti sadržaje trećih strana. Možemo vam također ponuditi mogućnost da bliže surađujete s nama i da dijelite informacije s drugima putem društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram i Twitter. Ovaj sadržaj dodan je kako bismo vam omogućili pravovremeni pristup pažljivo odabranim informacijama koje bi vam mogle biti važne ili zanimljive, međutim u tom slučaju treće strane pružatelji usluga mogu pohranjivati dodatne kolačiće na vašem uređaju na što mi nemamo nikakav utjecaj. Stoga predlažemo da provjerite pojavljuju li se na internetskim stranicama navedene treće strane i njihove Politike o privatnosti iz kojih možete dobiti dodatne informacije o njihovim kolačićima i o tome kako ih koristiti.

Internetska stranica može sadržavati poveznice na stranice trećih. Ako slijedite poveznicu na bilo koju internetsku stranicu trećih, molimo imajte u vidu da navedene stranice imaju vlastite Politike o privatnosti i o korištenju kolačića za koje mi ne preuzimamo nikakvu odgovornost niti obvezu. Molimo da provjerite navedene politike prije ostavljanja osobnih podataka na internetskim stranicama trećih.

Izmjene Politike

Svaku izmjenu koju naknadno unesemo u ovu Politiku objavit ćemo na ovoj stranici. Registrirani korisnici bit će obaviješteni o promjenama ove Politike koje se odnose na način, metode i razloge korištenja kolačića, putem e-adrese ili objave na web stranici ili putem objave uz prijavni prozor.

Kontakt

Sva pitanja, komentare i upite vezane za ovu Politiku šaljite nam slobodno na sljedeću adresu elektroničke pošte: [email protected].