Uvjeti dostave

Kada mogu očekivati svoju pošiljku?

Sve narudžbe zaprimljene do 12.00h radnim danom u pravilu šaljemo isti dan. Narudžbe zaprimljene iza 12.00h šaljemo sljedeći radni dan.

Pružatelj usluge GLS Croatia d.o.o. dostave pošiljke dostavlja isključivo radnim danom, od ponedjeljka do petka (subote, nedjelje, praznici i blagdani se ne računaju kao radni dani) u vremenu utvrđenom Općim uvjetima prijevoznika ili drugim internim dokumentima prijevoznika. U pravilu svi poslani paketi isporučuju se unutar 24 sati (1 radni dan) do 48 sati (2 radna dana) od dana preuzimanja paketa od strane djelatnika pružatelja dostave pošiljaka.

Nadalje, rokovi isporuke naručene raspoložive robe za neke od HR otoka ne podliježu 24 satnom vremenu isporuke od dana preuzimanja paketa od strane djelatnika tvrtke GLS Croatia d.o.o. te variraju od otoka do otoka. Detaljni raspored dostave na otoke pogledajte na stranici Dostava na otoke.

Cijena dostave?

Za Republiku Hrvatsku dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 60 €.  Za naručenu robu u manjem iznosu, dostava se naplaćuje 3.32 , tj. 3.85  za dostavu pouzećem.

Gdje je moja narudžba?

Moto55 web trgovina (Poklon studio d.o.o.) svu naručenu robu dostavlja koristeći usluge prijevozničke tvrtke GLS Croatia d.o.o. (u nastavku pružatelj usluge dostave) svakim radnim danom od ponedjeljka do petka (subote, nedjelje, praznici i blagdani se ne računaju kao radni dani).

Podaci potrebni za korištenje usluge Track&Trace kupcu će biti poslani SMS-om od strane pružatelj usluge dostave pošiljke prije isporuke, a u kojoj se potvrđuje otprema robe i okvirno vrijeme isporuke. Također kupac može samostalno kontaktirati GLS – pružatelja usluge dostave pošiljke ukoliko želi dobiti određene informacije o poslanoj robi ili ukoliko želi izmijeniti adresu isporuke ili promijeniti vrijeme isporuke ili dogovoriti neke druge specifičnosti i to putem telefona: 01 2042 672 ili putem e-mail adrese: [email protected] ili putem web kontakt formulara. Uredovno vrijeme GLS službe za korisnike je od ponedjeljka do petka od 07:00 do 18:00 sati.

Zemlje u koje šaljemo proizvode

Proizvode kupljene u internet trgovini Poklon studio dostavljamo na području Republike Hrvatske.

Pakiranje

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati su moguće, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka. Poklon studio služba za korisnike trudit će se pravodobno obavijestiti svakog kupca na njegov zahtjev o mogućem kašnjenju isporuke pošiljaka. Ako dostava traje duže od vremena istaknutog na našoj internetskoj stranici, Poklon studio nije odgovoran za kašnjenje isporuke narudžbe.